kunststof kozijnen

VEKA kunststof kozijnen voldoen aan de hoogste eisen…

De kozijnen die wij leveren zijn geassembleerd met VEKA profielen door Drinkuth AG uit Duitsland. Drinkuth is als leverancier van CONTURA kunststof kozijnen met ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast zijn de CONTURA kunststof kozijnen KOMO en SKG gecertificeerd. Mede dankzij de standaard staal versterking in de kozijnen wordt hiermee de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

Onderhoudsarm…

Heerlijk…een minimum aan onderhoud. In ons grillige klimaat staan kunststof kozijnen bloot aan allerlei extreme weersinvloeden.Voor VEKA kunststof kozijnen is dat geen enkel probleem. Want VEKA kunststof kozijnen zijn bestand tegen weer en wind, jaar in jaar uit. Kostbare en tijdrovende schilderbeurten behoren tot het verleden. Af en toe eenvoudig schoonmaken en uw kunststof kozijnen blijven eruit zien als fonkelnieuw.

 

contura NL 104

Duitse degelijkheid toegepast op Nederlands ontwerp

Veka heeft speciaal voor Nederland kozijnprofielen ontwikkelt met een typisch Nederlandse uitstraling, in combinatie met hoogwaardige isolatie technieken hebben zij het perfecte kozijn voor de Nederlandse renovatie markt ontworpen.

Het verdiepte kozijnsysteem Contura NL 104 kan worden uitgevoerd met zowel naar binnendraaiende als naar buitendraaiende ramen en deuren. Contura NL 104  profielen zijn ook geschikt voor 3-voudige beglazing, in Duitsland reeds standaard, in Nederland zeer aan te raden voor nieuwbouw woningen.

 

 

 

contura_AD70_Fe_K

Strakke lijnen en functioneel

Houdt u meer van strakke lijnen en een moderne uitstraling,  en u wilt een kozijn waarbij eveneens de beste technieken zijn toegepast, dan kunnen wij u het Contura AD70 kozijnprofiel van Veka aanbieden. Dit profiel voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als het Contura NL104 profiel. Het verschil zit in de vormgeving en de prijs,want de prijs die is iets gunstiger.