Dakkapellen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWilt u ook meer ruimte en licht in uw woning zonder een al te grote verbouwing? Dan is een passende dakkapel de juiste oplossing. Gelre Kozijnen plaatst vakkundig en snel dakkapellen op uw zolder of eerste verdieping. Zo maakt u heel makkelijk van een donkere zolder dé ideaal verlichte hobby- of slaapkamer of breidt u uw badkamer of slaapkamer in een mum van tijd uit tot een royale ruimte. Bovendien krijgt uw huis niet alleen van binnen, maar ook van buiten een groter en statiger aanzicht.

keralit D-9Het mooie is, het plaatsen van een dakkapel hoeft helemaal niet veel tijd in beslag te nemen. Wij plaatsen uw dakkapel binnen één dag. Bovendien blijft u niet met oude dakplaten en dakpannen zitten of andere restmaterialen, want die voeren wij gratis voor u af. Daarnaast krijgt u bij ons ook nog eens vijftien jaar garantie op alle dakkapellen.

Dakkapellen Plaatsen

Wij leveren en plaatsen dakkapellen in diverse uitvoeringen en afwerkingen, van klassiek tot modern. En geheel op maat gemaakt. Voor de afwerking kunt u kiezen uit trespa, keralit of hout, u kunt kiezen uit verschillende kozijnen zoals:

  • Kunststof
  • Hout
  • Aluminium

Ook bieden wij u graag een helpende hand aan bij de afwerking van uw slaapkamer of zolder.